Dölj Tips! Tryck på hjärtat för att spara receptet som favorit

Veganska blåbärsmuffins, Foto: Mikaela Johansson

1 5 1 1

12345 1 röst · 1 kommentar

Veganska blåbärsmuffins

(Text & Foto)


20 portioner

150 g mjölkfritt margarin
1 dl sojagrädde
2 1/2 dl strösocker
1 dl sojamjölk
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
3 tsk vaniljsocker

Fyllning:
Blåbär

Smält margarinet och låt det svalna. Vispa ihop grädde och socker. Tillsätt övriga ingredienser medan du rör om. Fyll formarna till hälften och ha i fyllningen. Gräddas i ugn på 200°C i ca 15 minuter.

Receptet är ursprungligen från sajten ”Djurfritt” (www.katinka.se/veganrecept), men jag tog mig friheten att ändra receptet lite.


Klicka för att ändra ditt betyg 12345


Veganska blåbärsmuffins

20 maj 2011
Goda men tyckte att de sjönk ihop lite när de togs ur ugnen.


Dela · Skicka · Spara