Vi använder kakor för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Läs mer om kakor

Veganska blåbärsmuffins, Foto: Mikaela Johansson
1 5 1 1

12345

Veganska blåbärsmuffins

5 aug 2009


Mikaela Johansson (Foto)

Mikaela Johansson (Text)


20 portioner

150 g mjölkfritt margarin
1 dl sojagrädde
2 1/2 dl strösocker
1 dl sojamjölk
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
3 tsk vaniljsocker

Fyllning:
Blåbär


Smält margarinet och låt det svalna. Vispa ihop grädde och socker. Tillsätt övriga ingredienser medan du rör om. Fyll formarna till hälften och ha i fyllningen. Gräddas i ugn på 200°C i ca 15 minuter.

Receptet är ursprungligen från sajten ”Djurfritt” (www.katinka.se/veganrecept), men jag tog mig friheten att ändra receptet lite.


Klicka för att sätta betyg 12345


Spara som favorit Sparar ...


Kommentera


Dela på Facebook


Veganska blåbärsmuffins

20 maj 2011
Goda men tyckte att de sjönk ihop lite när de togs ur ugnen.