Recept

Vi använder kakor för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Läs mer om kakor

Mamma Evas påskmuffins, Fotograf: Désirée Nordlund
4.15 5 20 2

Mamma Evas påskmuffins

25 portioner

175 g smör
100 g mörk blockchoklad
2 ägg
2 1/2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
100 g hackade hasselnötter
1 1/2 dl vetemjöl

Smält smör och blockchoklad i en kastrull. Rör ner ägg, socker samt övriga ingredienser. Rör till en slät smet. Fyll muffinsformarna till 3/4-delar. Det bästa att använda är aluminium-muffinsformar, men det kanske även går att göra muffinsarna i en färdig muffinsplåt?! Förr fanns blockchoklad med mint, det blev de allra godaste! Servera gärna muffinsarna lite varma med en klick grädde och hallon på!