Recept

Vi använder kakor för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Läs mer om kakor

Lättbakade mjölkchokladmuffins, Fotograf: Valentine Svensson
4.1017 5 59 4

Lättbakade mjölkchokladmuffins

12 portioner

4 dl vetemjöl
2 dl socker
2 ägg
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 msk kakao
100 g smör
Ca 50 g hackad mjölkchoklad (Fazers Blå eller liknande)
1 1/2 dl mjölk

1. Sätt ugnen på 200°C.
2. Smält smöret och låt svalna.
3. Blanda vetemjöl, socker, kakao, bakpulver och vaniljsocker.
4. Tillsätt alla övriga ingredienser i mjölblandningen och rör till en slät smet.
5. Fördela i formar eller använd muffinsplåt.
6. Grädda mitt i ugnen 15-20 minuter.