Recept

Vi använder kakor för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Läs mer om kakor

Jättegoda chokladmuffins, Fotograf: Elisabeth Wall
4.2 5 10 3

Jättegoda chokladmuffins

12 portioner

50 g smör eller margarin
2 dl socker
2 ägg
2 1/4 dl vetemjöl
3/4 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
1 dl mjölk
Marabou Frukt&Mandel-choklad

Sätt ugnen på 225°C. Vispa smöret och sockret riktigt poröst. Smält smöret och häll i mjölken, låt det koka upp. Rör ner smörmjölken i äggblandningen. Blanda mjöl, vaniljsocker och kakao och häll ner det i smeten, rör så det blir jämnt fördelat. Häll smeten till hälften i normalstora formar, tryck ner en ruta Marabou Frukt&Mandel-choklad. Grädda i ca 15 minuter.