Recept

Vi använder kakor för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Läs mer om kakor

Fetaostfyllda tomatmuffins, Fotograf: Josefina Lundmarck
4.22093 5 86 1

Fetaostfyllda tomatmuffins

8 portioner

5 dl vetemjöl special, 300 g
2 1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
3 ägg
8 soltorkade tomater i olja
1/2 dl rapsolja
2 dl Naturell Yoghurt
100 g fetaost

Sätt ugnen på 200°C. Blanda mjöl, bakpulver och salt. Vispa ihop ägg, rapsolja eller olja från tomaterna samt yoghurt. Rör ner det i mjölblandningen. Skär tomaterna i bitar och fetaosten i tärningar och blanda ner dem. Klicka ut smeten i 8 smorda muffins- eller i 16 bullformar. Grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter för de stora och 10-12 minuter för de små. Servera gärna till någon god soppa.