Recept

Vi använder kakor för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Läs mer om kakor

Blue Cupcakes - med jordgubb & vitchoklad, Fotograf: Malin Johansson
4 5 34 0

Blue Cupcakes - med jordgubb & vitchoklad

12 portioner

2 ägg
2 dl socker
50 g smör
1 dl mjölk
2 1/2 dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
1 1/2 tsk bakpulver

100 g vitchoklad knappar eller finhackad vit choklad
2 dl frysta jordgubbar

Sätt ugnen på 225°C. Smält smöret. Vispa ägg och socker och tillsätt de torra ingredienserna. Bland mjölken och det smälta smöret och blanda ner med det övriga. Tina jordgubbarna i micron häll i smeten tillsammans med dom vitachokladknapparna. Blanda väl. Fyll muffinsformarna till hälften. Grädda ca 15 minuter. Som topping har jag bara tagit vispgrädde och blå karamellfärg och lite pärlströssel