Dölj Tips! Tryck på hjärtat för att spara receptet som favorit

Apelsinmuffins, Foto: Anna Svensson

5 5 1 5

12345 1 röst · 5 kommentarer

Apelsinmuffins

Anna Svensson (Foto)

(Källa)


20 portioner

150 g margarin
2 dl strösocker
2 ägg
1 apelsin, rivet skal av 1/2 och den andra halvan till pressad saft
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

Ugnstemperatur 225°C. Rör rumsvarmt matfett och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget under omrörning. Smaksätt med rivet apelsinskal. Blanda ner mjöl, bakpulver och apelsinsaft. Fördela smeten i muffinsformar som ställs på bakplåt och gräddas mitt i ugnen ca 10 minuter.


12345
Klicka för att sätta betyg


Apelsinmuffins


Underbart goda och lättlagade muffins

Apelsinmuffins


De är grymmmmmmmmt goooda! Brukar göra dem varje gång ja ska bbaka, fast då gör jag dem i kakform ist för muffinar

Apelsinmuffins


Hej, jag har fått smaka på orange&poppyseed cupcakes här i Australien där jag befinner mig och måste dela med mig av denna goda mix! Det är jättegott att ha vallmofrön i smeten och så blir prickigt och fint med :)

Apelsinmuffins


Det var väldig lätt att baka.. De är väldig goda mumsssss

Apelsinmuffins


Tyvärr finns den inte kvar på Coops hemsida men dessa blir fenomenala!!!!!! XD

Visa alla kommentarer (5)


Dela · Skicka · Spara