Vi använder kakor för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Läs mer om kakor

Apelsinmuffins, Foto: Anna Svensson
5 5 1 5

12345

Apelsinmuffins

Publicerat 16 mars 2001


Anna Svensson (Foto)

(Källa)


20 portioner

150 g margarin
2 dl strösocker
2 ägg
1 apelsin, rivet skal av 1/2 och den andra halvan till pressad saft
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver


Ugnstemperatur 225°C. Rör rumsvarmt matfett och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget under omrörning. Smaksätt med rivet apelsinskal. Blanda ner mjöl, bakpulver och apelsinsaft. Fördela smeten i muffinsformar som ställs på bakplåt och gräddas mitt i ugnen ca 10 minuter.


Klicka för att sätta betyg 12345


Spara som favorit Sparar ...


Kommentera


Dela på Facebook (6)


Apelsinmuffins

10 mars 2008
Underbart goda och lättlagade muffins

Apelsinmuffins

19 feb 2009
De är grymmmmmmmmt goooda! Brukar göra dem varje gång ja ska bbaka, fast då gör jag dem i kakform ist för muffinar

Apelsinmuffins

29 apr 2010
Hej, jag har fått smaka på orange&poppyseed cupcakes här i Australien där jag befinner mig och måste dela med mig av denna goda mix! Det är jättegott att ha vallmofrön i smeten och så blir prickigt och fint med :)

Apelsinmuffins

30 apr 2012
Det var väldig lätt att baka.. De är väldig goda mumsssss

Apelsinmuffins

2 maj
Tyvärr finns den inte kvar på Coops hemsida men dessa blir fenomenala!!!!!! XD