Apelsinmuffins, Foto: Anna Svensson

Dölj Tips! Tryck på hjärtat för att spara receptet som favorit

Apelsinmuffins

4.10417 5 96 4

12345 96 röster · 4 kommentarer

Apelsinmuffins, Foto: Anna Svensson

Anna Svensson (Foto)

(Källa)


Tag

20 portioner

150 g margarin
2 dl strösocker
2 ägg
1 apelsin, rivet skal av 1/2 och den andra halvan till pressad saft
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

Ugnstemperatur 225°C. Rör rumsvarmt matfett och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget under omrörning. Smaksätt med rivet apelsinskal. Blanda ner mjöl, bakpulver och apelsinsaft. Fördela smeten i muffinsformar som ställs på bakplåt och gräddas mitt i ugnen ca 10 minuter.

Apelsinmuffins

7 år sedan
Underbart goda och lättlagade muffins

Apelsinmuffins

6 år sedan
De är grymmmmmmmmt goooda! Brukar göra dem varje gång ja ska bbaka, fast då gör jag dem i kakform ist för muffinar

Apelsinmuffins

4 år sedan
Hej, jag har fått smaka på orange&poppyseed cupcakes här i Australien där jag befinner mig och måste dela med mig av denna goda mix! Det är jättegott att ha vallmofrön i smeten och så blir prickigt och fint med :)

Apelsinmuffins

2 år sedan
Det var väldig lätt att baka.. De är väldig goda mumsssss

Visa alla kommentarer (4)


Vad är ditt betyg?
12345
Klicka för att sätta betyg