Recept

Vi använder kakor för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Läs mer om kakor

After Eight muffins, Fotograf: Anna Svensson
4.24561 5 57 2

After Eight muffins

12 portioner

125 g margarin
2 dl socker
2 ägg
3 msk kakaopulver
2 tsk finmalet snabbkaffe
1 1/2 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
5 dl vetemjöl
2 dl mjölk
12 After Eight-plattor

Sätt ugnen på 225°C. Rör margarin och socker vitt och poröst. Tillsätt äggen, och rör smeten slät mellan varje. Sikta ner alla de torra ingredienserna och tillsätt mjölken. Rör varsamt till en slät smet. Skeda upp smeten i muffinsformar så att de blir fyllda till tre fjärdedelar. Grädda muffinsen i mitten av ugnen i ca 20 minuter. Lägg en mintplatta på varje muffins direkt då de tagits ur ugnen så att chokladen smälter.

Tips: Skulle After Eight plattorna inte smälta för att muffinsen hunnit kallna, så lägg på mintplattorna och ställ in i ugnen på eftervärmen några sekunder.